Skip links

Personlige data

Min teoretiske grunduddannelse foregik på Københavns Universitet. I 1970 blev jeg cand. mag. i filosofi og historie. Umiddelbart efter endt uddannelse blev jeg ansat på universitetet og i gymnasiet, hvor jeg fungerede som lektor og censor/censorformand til 1998.

Jeg har en praktisk/teoretisk uddannelse som matros og navigatør.

I 1980 blev jeg forstander på en eksperimenterende ungdomsinstitution for omsorgssvigtede og misbrugte børn og unge. Jeg har arbejdet med denne gruppe unge til 2001 dels som administrativ leder og dels som behandler. Herefter har jeg udelukkende arbejdet i egen praxis.

I 1985 begyndte jeg en uddannelse som analytisk psykolog, som jeg afsluttede efter 3 års studier og træning i London og 3 års studier i København. Uddannelsen blev varetaget af lærere på Tavistock og SAP London og SAP København.

Jeg gennemførte en to årig uddannelse i babyobservation som et led i den analytiske uddannelse jeg fik i London.

I 2004 afsluttede jeg en 3 årig uddannelse ved Den Psyoterapeutiske arbejdsgruppe på Fyn som psykoanalytisk psykoterapeut. Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykologforening (specialistniveau) og af Dansk Psykiatrisk Selskab

Jeg har fungeret som individuel analytiker, terapeut, gruppeterapeut, familieterapeut, kursus- og foredragsholder siden 1980 og som supervisor siden 1990. Medlem af Psykoterapeut Foreningen siden 1997. Medlem af Fællesforeningen af psykoanalytiske og Analytiske psykoterapier fra 2006 til 2012 (FPAP). Medlem af ” Psykoterapeutforeningens Etik udvalg fra 2004 til 2012 og igen fra 2019.

Jeg har været i træning i selvudvikling og meditation hos Jes Bertelsen siden 1985.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Vi respekterer dit privatliv og videregiver aldrig dine oplysninger til anden part.